Çam Balı

Arılar tarafından çam ağaçlarının gövdesindeki çam özlü nektarın kovana taşınması ve bünyelerindeki salgılarla işlemeleri sonucu ürettikleri müstesna bir baldır.

Dünyadaki çam balı üretiminin %90’ı Türkiye’de üretilmektedir.

Ege ve Akdeniz bölgelerinde yetişen Kızılçam, Karaçam, Halep Çamı ve Göknar ağacından üretilen bu ballar Temmuz ve Eylül ayları arasında üretilir.

Çam balının solunum yollarına, sindirim sistemine olan olumlu etki ve faydaları tıpta da kabul görmüştür.

Her sabah ılık su ile karıştırılarak aç karnına içildiğinde, kilo verdirme özelliğine sahiptir.

AMBALAJGRAMAJBARKODKOLİ İÇİ ADEDİ
Cam240g869010800240612
Pet460g869010835035412
Cam350g869010800490512
Cam850g869010800860612
Pet1000g86901080004956
Pet1500g86901080004644
Pet2000g86901080001124