Kalite Anlayışımız

Binboğa Bal, ileri teknoloji ile donatılmış modern tesisinde tam güvenlik ve yüksek kalite anlayışıyla paketlenmektedir. 1973 Yılından beri Kozan ilçesindeki tesisi 6.000 ton/yıl paketleme kapasitesiyle, alanında Türkiye’nin en köklü tesisidir. Binboğa Bal Üstün kalite ve gıda güvenliği anlayışı, Sahip olduğu uluslararası sistem ve ürün belgelerine dayanmaktadır. Kurum ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi) ve Helal Gıda Uygunluk belgesine sahiptir.
Image

Kalite Politikamız

745 Sayılı Kozan Bal Tarım Satış Kooperatifimizin Kalite Politikası genel olarak müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişme esasına dayanmakta olup Kooperatif Yönetim Kurulu tarafından aşağıdaki şekilde tanımlanmıştır

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, çalışanlarımızın ve üyelerimizin katkısı ile kooperatif kanununa ve resmi yönetmeliklere uygun faaliyetler gerçekleştirmek,
Faaliyet gösterdiğimiz sektörde bölgemiz ekonomisine katkıda bulunmak. Çalışanlarımızın ve üyelerimizin mutluluğunu sağlamak,
Her zaman güvenilir bir kuruluş olmak ve bu güvenin büyük bir sermaye olduğunun bilincinde olup bu sermayeyi sürekli artırmak,
Üyelerimizin menfaatlerini ön planda tutmak,
Grup çalışmaları ile uyumu, yaratıcılığı ve başarıyı teşvik etmek,
Kooperatif faaliyetinde öncü ve belirleyici olmak,
Mevcut durumumuzu korumakla yetinmeyip her noktada sürekli iyileşmeyi temel felsefemiz olarak belirlemek firmamızın kalite politikasıdır.

Gıda Güvenliği Politikası

Binboğa Balı olarak; Gıda güvenliğini direk etkileyen personelimizin eğitim yoluyla sürekli bilinçlenmesini ve gelişimini sağlamak, kooperatifimizin amaçlarına, Bal Tebliğine ve hijyenik şartlarda Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ne uygun üretim yaparak kalitemizden ödün yermeden, bütün çalışanlarımız, üyelerimiz ve hizmetlerimiz ile insan sağlığını önplanda tutmak, yeterli ve dengeli beslenmeye önem vererek müşteri memnuniyetini sağlamak, gıda mevzuatlarına ve diğer yasal şartlara uygun gıda üretimi yapmak Gıda Güvenliği Politikamızdır.

Minimum risk, maksimum hijyen ilkesi ile hareket etmek,
Hammaddede girdiden sevkiyata kadar etkili kontrol ve izlenebilirlik sağlamak,
Gıda güvenliği ile ilgili iletişim ağlarını hızlandırmak ve etkin hale getirmek,
Tedarikçileri/üyeleri iç müşteri gibi değerlendirip yerinde kontrol etmek,
Çalışanların sürekli denetimi, eğitimi ve katılımıyla oluşabilecek muhtemel hataların önüne geçmek.

Kalite Sertifikalarımız

image
image
image
image