Çam Balı

Arılar tarafından çam ağaçlarının gövdesindeki çam özlü nektarın kovana taşınması ve bünyelerindeki salgılarla işlemeleri sonucu ürettikleri müstesna bir baldır.

Dünyadaki çam balı üretiminin %90’ı Türkiye’de üretilmektedir.

Ege ve Akdeniz bölgelerinde yetişen Kızılçam, Karaçam, Halep Çamı ve Göknar ağacından üretilen bu ballar Temmuz ve Eylül ayları arasında üretilir.

Çam balının solunum yollarına, sindirim sistemine olan olumlu etki ve faydaları tıpta da kabul görmüştür.

Her sabah ılık su ile karıştırılarak aç karnına içildiğinde, kilo verdirme özelliğine sahiptir.

GRAMAJAMBALAJBARKODKOLİ İÇİ ADEDİ
240 grCAM869 0108 00655812
350 grPLASTİK869 0108 35000212
460 grCAM869 0108 00492912
850 grCAM869 0108 00862012